Ayt Master 3 Deneme

Genel Bilgiler

·         2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda en büyük değişiklik Temel Yeterlilik Testi (TYT)’nin Matematik sorularında oldu. TYT Matematikte çıkan soruların büyük çoğunluğu Yeni Tarz dediğimiz hayatın içinden örneklendirilen ve görselliği ön planda tutan sorulardan oluşmaktaydı. YKS’nin Alan Yeterlilik Testi (AYT)’nde ise Matematikte az da olsa soru tarzlarının değiştiğini gözlemledik. Okyanus Yayıncılık olarak tüm ürünlerimizi hem MEB’in kazanımlarına hem de ÖSYM’nin sınav sistemine uygun bir şekilde hazırlamaktayız.

·         Elinizdeki Master 3 AYT deneme seti, YKS sisteminin müfredatına tamamen uygun olup ÖSYM’nin geçmişte karşılaştığımız klasik soru tiplerinin yanında Yeni Tarz Sorular da içermektedir. Özellikle hedefini yüksek tutan öğrenciler için hazırlanan bu sorular, siz değerli öğrencilere fayda sağlasın diye uzman yazarlarımızın büyük emeği sonucunda ortaya çıkmıştır.

Özellikler
ISBN 9786057985859
Yazar Mehmet Ali Özhan,Osman Sarı,Ünal Taşan,İlhan Bayrak,Mesut Erdemir,Fadime Ömür Sarıyar,Mehmet Şirin Bulut,Burcu Atabay,Gani Ertaş,Hülya Kudde Çavuş
Baskı 3
Kapak 300 Gr Mat Kuşe
Kağıt 70 Gr 1.hamur
Sayfa 120
Ebat 212 x 275