Tyt Pre Master Temelden Yeni Tarz Matematik Soru Bankası

Genel Bilgiler

• Pre Master Temelden Yeni Tarz Sorularla Matematik kitabımız  ÖSYM'nin yeni tarz sorularını içermektedir.  Aslında ÖSYM sorularından biraz daha kolay olmakla birlikte pek alışık olmadığın için sana zor ve şaşırtıcı gelebilir. Bunun için sadece bu tarz soruları içeren bir soru bankası hazırladık.

• ÖSYM'nin son yıllarda YKS'de sorduğu yeni tarz sorular, TYT Temel Matematik Testi'nin önemli bir kısmını oluşturmaktadır. Bu yüzden, geleceğin önemli ölçüde TYT Temel Matematik Testi'ndeki performansına bağlı diyebiliriz.

• Bu Kitabın yazarları yeni tarz soruları en iyi bilenler olduğu için; ALES ve KPSS uzmanlarından seçtik. Bu kitap için SAT uzmanı olan hocalarımızdan da fikir aldık. 

•Yazarlarımız tüm soruların çözüm videosunu hazırladı. ÖSYM'nin yeni tarz soruları özellikli olduğu gibi soruların çözümü de özelliklidir.

Bunun için yazarlarımız tüm soruları akıllı tahtada özel dersin mantığına göre tek tek çözdü.

• Sadece yanlış yaptığın ya da boş bıraktığın soruları değil doğru çözdügün soruların da çözüm videosunu izlemeni öneririz.

Böylece usta hocaların çözüm stratejilerini öğrenmiş olur, benzer sorular için taktik geliştirmiş olursun.

Artık bu kitapla ve çözümlerle birlikte ÖSYM'nin TYT Temel Matematik Testi senin için gizem olmaktan çokacaktır. Bu kitap sana sınavda büyük bir avantaj kazandıracaktır.

Özellikler
ISBN 9786057985910
Yazar Haluk Mimarlar,Ahmet Başaran,İlhan Bayrak,Selim Yavuz,Ersin Yücel,Ahmet Tuncer
Baskı 3
Kapak 300 Gr Mat Kuşe
Kağıt 70 Gr 1.hamur
Sayfa 216
Ebat 212 x 275